Окуляр Lacerta Premium 5.5mm Flat Field 1.25"

109,95 лв.
  • Кат. номер: LAPF055
- +
добави в количката
Моля, изберете:
Окулярите Lacerta Premium Flat Field са стандарт 1.25" и предлагат широко зрително поле и добре коригирано изображение на достъпна цена. В  серията се предлагат окуляри с фокусни разстояния от 25 мм, 19 мм, 15,5 мм, 10,5 мм и 5,5 мм.
 
 
Зрителното поле е 65 градуса за по-дългите фокусни разстояния и 60 градуса за по-късите. Широкото зрително поле е добре коригирано дори при по-бързи телескопи като F/5-F/6. Въпреки това се забелязва минимално изкривяване на ръба в самия край на зрителното поле при по-бързи телескопи и в случай на по-дълги фокуси, но не е толкова силно. Корекцията на ръбовете е на изключително ниво по отношение на цената.
 
 
Окулярите се състоят от 4, 5 или 6 лещи, които са подредени в 3 или 4 групи. Всички оптични повърхности имат висококачествен FMC антирефлексен слой, така че предаването на светлина, остротата на изображението и контрастът са на много високо ниво. Той е много подходящ не само за наблюдение на дълбокия космос, но и за наблюдение на планети, луна и двойни звезди.
 
 
Възприятието също е силно повлияно от комфорта. Тези окуляри предлагат изключителна производителност и в тази област. Отстоянието на очите е между 23-16 мм, което позволява много удобно наблюдение. Гъвкавите, меки гумени окуляри, които могат да се сгъват нагоре и надолу, значително подобряват усещането за комфорт.
Характеристики
Принадлежности
Окуляри
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!