Бинокъл с далекомер Levenhuk Guard PRO 3000

1 138,95 лв. 1 199,95 лв.
Промо Ново
 • Марка: Levenhuk
 • Кат. номер: 83965
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Бинокълът Levenhuk Guard PRO 3000 е от новата серия Guard PRO на Levenhuk. Уредът съчетава функциите на класически полеви бинокъл с тези на лазерен далекомер. Той е адаптивен в неговото персонализиране и ефективен уред за професионалисти. Той може да се използва за лов, полеви наблюдения, спорт (стрелба) и други дейности, при които е важно не само да се види даден обект на голямо разстояние, но също да се знае точното разстояние до него. Оптиката на бинокъла приближава обекта 10 пъти (увеличение 10х) и има добро зрително поле (91/1000 m). Благодарение на високия коефициент на пречупване на призмите на Амичи от стъкло BaK-4 и лещите с цялостно многослойно покритие, изображението е отчетливо, ясно и ярко, а детайлите се виждат ясно дори в полумрак или при лошо време.

 

Уредът е поместен в лек и издръжлив алуминиев корпус. Той е защитен от проникване на вода (клас на защита от вода IPX6) и може да се използва при температури от –10 до +50°C по всяко време на годината и при всякакви метеорологични условия. Има стандартна резба за монтиране върху триножник за стационарни наблюдения.

Подробно описание

Бинокълът е с вграден далекомер. Резултатите от измерването се показват на вътрешния екран в червено. Екранът регулира автоматично светлочувствителността и яркостта. Далекомерът измерва директни разстояния, хоризонтални разстояния и ъгли. Можете да избирате режим на извършване на единични измервания или режим на сканиране. Измервателните единици се задават с бутон – метри или ярдове. Можете да измервате разстоянието до високи обекти, като дърво, на разстояние до 3000 m, до елен – до 1100 m, и до човек – до 700 m.

Бинокълът Levenhuk Guard PRO 3000 е снабден с механизъм за фокусиране на всеки от цилиндрите. Всеки от окулярите има също механизъм за регулиране на диоптъра. Разстоянието от очите при модела Guard PRO 3000 е 17 mm, което разстояние е достатъчно за използване на уреда с очила. Има завъртащи се гумени чашки на окулярите: ако използвате бинокъла без очила, дръжте чашките на окулярите разгънати докрай; когато носите очила, приберете чашките на окулярите зад окулярите. Разстоянието между окулярите на бинокъла може да се променя по такъв начин, че да бъде подходящо за вас.

 

Основни характеристики:

 • Професионален бинокъл с функция "лазерен далекомер", максимално разстояние на измерване – 3000 m (за обект с размерите на дърво), 1100 m (за елен), 700 m (за човек)
 • Резултатите от измерването се показват на OLED екран с червен шрифт. Далекомерът измерва директно разстояния, хоризонтални разстояния и ъгли
 • Индивидуално фокусиране и регулиране на диоптъра за всеки от цилиндрите
 • Завъртащи се чашки на окулярите и голямо разстояние от очите за тези, които носят очила
 • Непромокаемо алуминиево тяло и устойчивост на температура: бинокълът може да работи при всякакви метеорологични условия и във всеки сезон

Комплектът включва:

 • Бинокъл
 • Защитни капачки на лещите на обектива
 • Торбичка
 • Ремък за носене
 • Кърпичка за почистване
 • Ръководство за потребителя и гаранционна карта

 

ип на призмата Амичи
Увеличение, x 10
Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 42
Материал на оптиката BaK-4
Покритие на лещите с многослойно покритие
Изходен диаметър на зеницата, mm 5.3
Разстояние от очите, mm 17
Относителна яркост 65
Зрително поле, ° 5.7
Зрително поле, m/1000 m 91
Зрително поле, m/1000 m 91
Близък фокус, m 4.87
Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри ±5
Регулиране на диоптъра на окуляра Да
Разстояние между окулярите, mm 56 — 75
Регулиране на фокуса отделно за всеки от окулярите
Чашки на окулярите въртящи се
Тяло алуминий
Цвят на корпуса черен
Водоустойчив Да
Устойчивост на влага Да
Клас на защита от влага/проникване на вода IPX6 (защита срещу силна водна струя/силен дъжд)
Херметично затворена конструкция Да
Диапазон на работната температура, °C -10...+50
Възможност за адаптиране към триножник стандартна резба 1/4"; монтиране с адаптер (не е включен адаптер)
Вграден далекомер Да
Диапазон на измерване на далекомера, m 5 — 3000
Режим на сканиране Да
Захранване 1 батерия CR2, 3 V, 1000 mAh
Размер класически
Приложение военен/полеви, лов и риболов
Калъф в комплекта Да
Допълнително OLED дисплей, лазер Клас 1, 905 nm
Специални характеристики далекомерът измерва директното разстояние, хоризонтално разстояние, ъгли; превключване между измервателните единици (метри/ярдове)

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!